A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

СПІВПРАЦЮЮЧИ З РАЙОННИМИ СТРУКТУРАМИ

СПІВПРАЦЮЮЧИ З РАЙОННИМИ СТРУКТУРАМИ

У ході чергової сесії Затишанської селищної ради депутати затвердили Програму взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Захарівського району на 2020 рік. Даний документ розроблений для виділення коштів з бюджету громади в рамках співпраці з районними структурами. Зокрема йшлося про часткове фінансування оплати комунальних послуг райдержадміністрації, управління соціального захисту населення РДА (на виплату заробітної плати) та центральної районної лікарні (на придбання службового житла медичним працівникам).

12:45 03.09.2020

ВЕРЕСЕНЬ ПОКЛИКАВ ЗА ПАРТИ

ВЕРЕСЕНЬ ПОКЛИКАВ ЗА ПАРТИ

Сьогодні в навчальних закладах Затишанської об’єднаної територіальної громади пролунав Перший дзвоник, який покликав учнів за парти.

15:47 01.09.2020

ПРЕМІЯ ЗА УСПІШНЕ СКЛАДАННЯ ЗНО

ПРЕМІЯ ЗА УСПІШНЕ СКЛАДАННЯ ЗНО

Під час засідання сесії Затишанської селищної ради, яке відбулося минулої п’ятниці, 28 серпня, депутати підтримали пропозицію голови ОТГ Геннадія Топольницького щодо виплати одноразової премії випускникам, які успішно склали зовнішнє незалежне оцінювання.

13:56 31.08.2020

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ПАСІК!

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ПАСІК!

Уряд розширив напрями державної підтримки тваринницької галузі у 2020 році. Зокрема прийнято рішення щодо стимулювання розвитку бджільництва. Це сприятиме збільшенню кількості промислових пасік, запровадженню простежуваності продукції бджільництва, а також підвищенню її якості та конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішньому ринках.

11:47 31.08.2020

ЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Сьогодні під керівництвом голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося засідання чергової сесії Затишанської селищної ради.

15:47 28.08.2020

ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

На порозі – початок нового навчального року. Готуючись до цієї відповідальної пори, керівництво Затишанської громади спільно з колективами шкіл та дитсадків доклали всіх зусиль, аби 1 вересня діти прийшли в оновлені класи і групи дошкільної освіти. Ремонти у приміщеннях навчально-виховних закладів розпочалися ще у травні і тривали аж до останніх літніх днів. Обсяги виконаних робіт дійсно вражають і це підтвердили сьогодні всі члени комісії, які перевіряли готовність шкіл та дитсадків до нового навчального року.

16:55 27.08.2020

ГУЧНО Й ВЕСЕЛО СВЯТКУВАЛИ В ТОРОСОВОМУ

ГУЧНО Й ВЕСЕЛО СВЯТКУВАЛИ В ТОРОСОВОМУ

Минулої суботи працівники культури села Торосове підготували і провели для своїх односельців чудове свято, приурочене Дню Прапора та Дню Незалежності України.

12:00 26.08.2020

«МОЯ УКРАЇНА– ЄДИНА І ВІЛЬНА»

«МОЯ УКРАЇНА– ЄДИНА І ВІЛЬНА»

Під такою назвою минулої п’ятниці в селищі Затишшя відбулася урочиста концертна програма, присвячена Дню Прапора та Дню Незалежності України.

09:20 25.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь