A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вітаємо З Днем Незалежності України!

Вітаємо З Днем Незалежності України!

        Напередодні двох великих свят - Дня прапора України та 26-ї річниці здобуття Незалежності України, працівники Затишанської об'єднаної територіальної громади сердечно вітають усіх українців з цими визначними датами.

15:45 23.08.2017

Нові меблі у дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів Затишанської об'єднаної територіальної громади.

Нові меблі у дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів Затишанської об'єднаної територіальної громади.

                З метою покращення умов перебування малечі  у дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів  Затишанської об’єднаної територіальної громади управлінням з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради було замовлено нові меблі /ліжечка, столи, стільці, парти/,  шведські стінки, масажі доріжки для профілактики плоскостопості у дітей та спортивний інвентар.

15:19 23.08.2017

Відновлено роботу дошкільного підрозділу Затишанського навчально-виховного комплексу в будівлі № 2 після поточного ремонту.

Відновлено роботу дошкільного підрозділу Затишанського навчально-виховного комплексу в будівлі № 2 після поточного ремонту.

Згідно із наказом управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради від 16 серпня 2017 року № 4 «Про відновлення роботи дошкільного підрозділу КЗ «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад  І-ІІІ стуренів – дошкільний заклад»   , 17 серпня 2017 року відновлено роботу дошкільного підрозділу Затишанського навчально-виховного комплексу в будівлі № 2 після поточного ремонту. Світлі, охайні, з любов’ю прибрані ігрові та спальні кімнати чекають своїх вихованців.

14:21 18.08.2017

Співбесіди з вчителями навчально-виховних закладів.

Співбесіди з вчителями навчально-виховних закладів.

Пунктом 3 рішення сесії Затишанської селищної ради від   10 серпня 2017 року   № 163/1-УІІ «Про утворення Конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників опорного закладу та загальноосвітнього навчального закладу комунальної форми власності Затишанської селищної ради», Конкурсну комісію   зобов’язали провести співбесіди з вчителями навчальних закладів, що знаходяться к комунальній власності Затишанської селищної ради.           

14:11 18.08.2017

Продовження ремонту дороги по центральній вулиці с.Торосове  

Продовження ремонту дороги по центральній вулиці с.Торосове  

На замовлення Затишанської селищної ради продовжується ремонт дороги по центральній вулиці с.Торосове   працівниками  товариства з обмеженою відповідальністю «Котовський асфальтобетонний завод». Якість робіт  проведених голова селищної ради Топольницький Г.М. контролює особисто. 

13:52 17.08.2017

Ремонт  у Торосівському навчально-виховному комплексі

Ремонт у Торосівському навчально-виховному комплексі

 16 серпня 2017 року голова селищної ради Топольницький Г. М., начальник управління з питань освіти, культури та малодіжної політики селищної ради Мирзакірова О. К., спеціаліст управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради Чумак Л. О. та спеціаліст з правових та організаційно-кадрових питань селищної ради Петренко С.А. проінспектували хід проведення ремонтних робіт у Торосівському навчально-виховному комплексі. Вони побували як у дошкільному підрозділі, так і у навчальному закладі.

13:47 17.08.2017

Створено опорний заклад.

Створено опорний заклад.

За для підвищення якості освіти, раціонального та ефективного використання ресурсів, модернізації навчальних закладів розпочато реорганізацію системи освіти в сільській місцевості. Замість моделі «школа на кожне село» запропоновано систему опорних шкіл (hub-school) та їхніх філій.

12:24 15.08.2017

Ремонт спортивної зали в Торосівському НВК.

Ремонт спортивної зали в Торосівському НВК.

Літо поволі спливає, а школи все активніше готуються до початку занять. Основним завдання Затишанської об’єднаної громади вчасно підготувати навчальні заклади громади до нового навчального року. На даний час в навчально-виховних комплексах проводяться поточні ремонти. Хочеться відмітити, що в Торосівському НВК, крім поточних ремонтів  здійснюється капітальний ремонт спортивної зали.

11:44 15.08.2017

Ремонт дороги с. Торосове

Ремонт дороги с. Торосове

За останні роки в населених пунктах громади накопичилось безліч проблем, пов’язаних із недостатнім рівнем та несистематичним проведенням заходів у сфері благоустрою, які потребують термінового вирішення.

11:42 15.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь