A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ОНОВЛЕНО В’ЇЗНІ ЗНАКИ

ОНОВЛЕНО В’ЇЗНІ ЗНАКИ

При в’їзді на територію Затишанської громади та у селище Затишшя (зі сторони Захарівки) встановлено нові знаки. Їх виготовив затишанин Микола Миколайович Кравченко. Це особиста ініціатива чоловіка, який захотів зробити щось корисне для свого рідного краю і порадувати своїх односельців і гостей Затишанської ОТГ яскравими табличками з назвами громади та селища.

11:36 21.09.2020

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗАТИШШЯ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗАТИШШЯ!

У зв’язку з виявленням коронавірусу в людини, яка працює в Затишанському НВК та Будинку культури та з метою запобігання подальшого розповсюдження захворюваності, рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Затишанської селищної ради з 18 вересня по 2 жовтня включно Затишанські школа, Будинок культури та бібліотека закриті на карантин. Навчання та робота закладів освіти та культури буде проводитися в дистанційній формі. Керівництво громади та адміністрація школи проводить постійний моніторинг захворюваності серед учнів та працівників закладів.

08:52 18.09.2020

ОПЕРАТИВНО ЗАМІНИЛИ НАСОС

ОПЕРАТИВНО ЗАМІНИЛИ НАСОС

Сьогодні працівники комунального підприємства «Господар» замінили насос на свердловині в селі Торосове (район Трудовки).

16:29 17.09.2020

ЛЮДИ ВДЯЧНІ ЗА НОВИЙ ВОДОГІН

ЛЮДИ ВДЯЧНІ ЗА НОВИЙ ВОДОГІН

Вчора родини затишан Тимофія Харлампійовича Капріора та Сергія Всеволодовича Чеховського мали гарний привід для радості – за рахунок коштів Затишанської селищної ради вони отримали нову мережу водопостачання до своїх будинків, що розташовані по вулиці Московській.

15:49 15.09.2020

ЗМАГАННЯ ВИЯВИЛИ НАЙСИЛЬНІШИХ

ЗМАГАННЯ ВИЯВИЛИ НАЙСИЛЬНІШИХ

З нагоди Дня фізичної культури та спорту України, який відзначається 12 вересня, вихованці Затишанської дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували свої навички у футболі, настільному тенісі та вільній боротьбі.

14:01 14.09.2020

ФАХІВЕЦЬ, ЯКИЙ ПОТРІБЕН ВСІМ

ФАХІВЕЦЬ, ЯКИЙ ПОТРІБЕН ВСІМ

Сучасне життя важко уявити без допомоги фахівців-юристів. Не дарма послуги правознавців мають великий попит серед жителів усіх великих та малих населених пунктів, а питання правових взаємин завжди виходить на перший план. Адже, якщо ти не маєш відповідних документів на нерухомість чи земельну ділянку, то й довести право володіння майном буде проблематично.

12:09 11.09.2020

ТРИ НОВИХ ВОДОГОНИ ДЛЯ ЗАТИШАН

ТРИ НОВИХ ВОДОГОНИ ДЛЯ ЗАТИШАН

За кошти Затишанської селищної ради планується будівництво нових водопровідних мереж по вулиці Новій, Механізаторів та Михайлівській у селищі Затишшя. Вже відбулися тендерні процедури і найближчими днями працівники двох підрядних організацій візьмуться до роботи.

12:05 10.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь