A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАЛИ МАТЕРІВ-ГЕРОЇНЬ

ПРИВІТАЛИ МАТЕРІВ-ГЕРОЇНЬ

Травень позначився одним із найзворушливіших свят – Днем матері. Дорослі й малі донечки та сини поспішили до своїх матусь, щоб подякувати за тепло і ласку, за любов і розуміння, щоб висловити свою безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші матері.

16:11 30.05.2023

БУВ ДОБРИМ, РОБОТЯЩИМ, ДБАЙЛИВИМ…

БУВ ДОБРИМ, РОБОТЯЩИМ, ДБАЙЛИВИМ…

Сьогоднішній теплий і сонячний День вишиванки позначився сумом і тугою для Затишанської громади – ми провели в останню дорогу відважного захисника Віталія Миколайовича Пую, який загинув у бою за Україну. Він віддав своє молоде життя, щоб ми жили під мирним небом, радісно зустрічали світанки і більше ніколи не чули гуркіт ракет. Віримо, що зовсім скоро так і буде. Шкода лише, що великою ціною.

16:15 18.05.2023

ОБЕРЕЖНО! МІНИ!

ОБЕРЕЖНО! МІНИ!

Вкотре наголошуємо! Будьте пильні та обережні. Завжди уважно дивіться під ноги, уникайте місць, які сильно захаращені сухою рослинністю, адже під сухостоєм може ховатись будь-що, з обережністю проводьте сільськогосподарські роботи.

15:36 15.05.2023

ПАМ’ЯТАЮЧИ СВОЄ МИНУЛЕ

ПАМ’ЯТАЮЧИ СВОЄ МИНУЛЕ

Кожного року з нагоди 9 Травня керівництво Затишанської громади відвідує учасників та інвалідів Другої Світової війни, вдів загиблих фронтовиків та інших людей, які свого часу зробили свій внесок у післявоєннє становлення і розвиток рідного краю. Не став виключенням і цей складний рік.

13:08 08.05.2023

СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?

СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?

Коли боїшся кожного звуку, здається, що це може бути ракета, а в підсвідомості часто лунає сирена. Це від сильної тривоги, що сидить всередині.

11:00 02.05.2023

ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ЗАХВОРЮВАНЬ НА ГОСТРІ КИШКОВІ ІНФЕКЦІЇ

ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ЗАХВОРЮВАНЬ НА ГОСТРІ КИШКОВІ ІНФЕКЦІЇ

Відповідно до інформації Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області епідемічна ситуація із захворюваністю на гострі кишкові інфекції з настанням весняно-літнього періоду щорічно має тенденцію до ускладнення. Захворюваність на гострі кишкові інфекції уточненої та невстановленої етіології в цей період зростає. Як правило, до 70% хворих приходиться на дитяче населення, до 30% зросла захворюваність серед дорослого населення району.

10:46 02.05.2023

ПАМ’ЯТАЮЧИ ЧОРНОБИЛЬСЬКУ ТРАГЕДІЮ

ПАМ’ЯТАЮЧИ ЧОРНОБИЛЬСЬКУ ТРАГЕДІЮ

З нагоди Дня пам’яті Чорнобильської трагедії у Затишанській громаді традиційно подякували ліквідаторам наслідків аварії на атомній електростанції. Кожного року селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Камалівною Мирзакіровою відвідують «чорнобильців» та вручають їм добротні продуктові набори.

11:47 01.05.2023

ПРАЦЮВАЛИ ШВИДКО І ЯКІСНО

ПРАЦЮВАЛИ ШВИДКО І ЯКІСНО

Вчора під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося пленарне засідання 21 сесії восьмого скликання, в якому взяли участь 15 депутатів із 21-го.

09:41 28.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь