A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ОНОВЛЕНО ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН

ОНОВЛЕНО ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН

Звертаємо увагу жителів Затишанської територіальної громади, що виконавчим комітетом селищної ради затверджено новий графік прийому громадян у 2021 році.

14:42 22.02.2021

ЯК ЗМІНИТИ ВИБОРЧУ АДРЕСУ

ЯК ЗМІНИТИ ВИБОРЧУ АДРЕСУ

У минулому році була проведена ефективна робота щодо забезпечення виборчих прав внутрішньо переміщених осіб і мобільних всередині країни громадян. Сто тисяч громадян змінили виборчу адресу та змогли проголосувати на місцевих виборах в тих громадах, в яких вони фактично проживають. 

16:20 18.02.2021

Гід з державних послуг

Гід з державних послуг

Міністерство цифрової трансформації України запустило "Гід з державних послуг" - інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

15:33 18.02.2021

НА ЗНАК ВДЯЧНОСТІ МУЖНІМ ЗЕМЛЯКАМ

НА ЗНАК ВДЯЧНОСТІ МУЖНІМ ЗЕМЛЯКАМ

Голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Камалівною Мирзакіровою відвідали воїнів-інтернаціоналістів  і висловили їм свою повагу та вдячність  за мужність в роки війни на чужій землі.

10:24 17.02.2021

ПРАЦЮВАЛА «БЮДЖЕТНА» КОМІСІЯ

ПРАЦЮВАЛА «БЮДЖЕТНА» КОМІСІЯ

Вчора відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Затишанської селищної ради.

11:38 16.02.2021

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИМ, ШАНА І СЛАВА ЖИВИМ

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИМ, ШАНА І СЛАВА ЖИВИМ

Сьогодні в нашій державі відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Через афганське пекло пройшли десятки жителів громади – декому пощастило повернутися додому живим після тієї неоголошеної війни. А хтось навіки залишився молодим, зазнавши смертельних ран.

09:24 15.02.2021

ПРАЦЯ, ЩО ОЦІНЕНА НА НАЙВИЩОМУ РІВНІ

ПРАЦЯ, ЩО ОЦІНЕНА НА НАЙВИЩОМУ РІВНІ

Вже 12 років поспіль за спільної ініціативи державних та громадських організацій проводиться Міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра». Цей захід об’єднує всіх, хто вболіває за подальший екологічний стан річки Дністер. Щороку в конкурсі беруть участь талановиті учні Затишанського НВК під керівництвом мудрої, активної та ініціативної вчительки Олени Василівни Григоренко.

13:48 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь