A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПЕРЕРАХУНОК ПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ

ПЕРЕРАХУНОК ПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ

Починаючи з квітня 2018 року, органи Пенсійного фонду щороку автоматично перераховують пенсії працюючим пенсіонерам без їхніх звернень.

13:56 19.04.2021

ВІКОННЕ ОЗДОБЛЕННЯ У ШКОЛІ

ВІКОННЕ ОЗДОБЛЕННЯ У ШКОЛІ

Ось такі оригінальні внутрішні жалюзі з’явилися у коридорах Затишанського опорного закладу.  Вони надають естетичного вигляду вікнам на першому та другому поверхах школи, створюючи комфорт і затишок для учасників освітнього процесу.

14:42 15.04.2021

ТОРОСІВЦІ ПРИБИРАЮТЬ СВОЄ РІДНЕ СЕЛО

ТОРОСІВЦІ ПРИБИРАЮТЬ СВОЄ РІДНЕ СЕЛО

З настанням весни прийшов час прибирати наші села від сміття, яке зібралося за зиму. Дружно й активно взялися до впорядкування вулиць жителі села Торосове. Як повідомила староста Торосівського округу Марія Петрівна Кущенко, на розчистці струмка завзято працюють Микола Цуркан, Яків Гоїн, Тетяна Табор та Мар’яна Гойман. Вони залучені до робіт Затишанським комунальним підприємством «Господар» за договором цивільно-правового характеру.

17:14 14.04.2021

ЩОБ НЕ ПОРУШУВАЛИСЬ ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ

ЩОБ НЕ ПОРУШУВАЛИСЬ ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Затишанської селищної ради, на якому, з-поміж іншого, розглядалася й низка важливих питань, що виноситимуться на найближчу сесію.

16:19 14.04.2021

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

Міністерством соціальної політики України у співпраці з проєктом "Супровід урядових реформ в Україні" та Міжнародною благодійною організацією "Партнерство "Кожній дитині" було розроблено інформаційну брошуру "Патронат над дитиною - швидка і вчасна допомога дитині та її родині в громаді".

12:15 12.04.2021

БЕРЕЖІМО ПРИРОДУ ДЛЯ СЕБЕ ТА ПРИЙДЕШНІХ ПОКОЛІНЬ

БЕРЕЖІМО ПРИРОДУ ДЛЯ СЕБЕ ТА ПРИЙДЕШНІХ ПОКОЛІНЬ

У березні світова спільнота відзначила Всесвітній день дикої природи. Тема цьогорічного Дня – «Ліси та засоби до існування: підтримка людей та збереження планети». Його мета – підвищити обізнаність про величезну цінність лісів та видів дикої природи, що мешкають у лісах.

14:24 07.04.2021

ЖИТЕЛІ ПРИВОКЗАЛЬНОЇ З ВОДОЮ!

ЖИТЕЛІ ПРИВОКЗАЛЬНОЇ З ВОДОЮ!

Через аварію на водогоні частина мешканців вулиці Привокзальної в селищі Затишшя залишилася без централізованого водопостачання. Сім днів люди терпіли чимало незручностей, поки тривали всі дозвільні процедури щодо доступу до пошкодженої мережі. Адже аварія трапилася в межах захисної лінії  Укрзалізниці, де заборонено проведення будь-яких земляних робіт без спеціального дозволу.

16:03 06.04.2021

БОРЕМОСЯ ЗІ СТИХІЙНИМИ СМІТНИКАМИ

БОРЕМОСЯ ЗІ СТИХІЙНИМИ СМІТНИКАМИ

Стихійні звалища – це біда практично всіх населених пунктів. Люди чомусь звикли викидати побутові відходи де заманеться, не замислюючись над тим, хто прибиратиме весь цей непотріб. Саме тому на околицях багатьох сіл можна побачити купи всякого мотлоху, а пакети і пластик «прикрашають» узбіччя, поля й дерева.

11:50 06.04.2021

ЦИФРОВА ОСВІТА ВІДКРИВАЄ НОВІ МОЖЛИВОСТІ

ЦИФРОВА ОСВІТА ВІДКРИВАЄ НОВІ МОЖЛИВОСТІ

Останнім часом дедалі більше адміністративних послуг можна отримати онлайн – не виходячи з дому, з допомогою смартфона чи персонального комп’ютера. Проте одним із засобів роботи з цифровими сервісами є використання цифрового підпису, що необхідний для створення електронного документа та ідентифікації його автора.

09:47 06.04.2021

ВПОРЯДКОВУЮТЬСЯ КЛАДОВИЩА ГРОМАДИ

ВПОРЯДКОВУЮТЬСЯ КЛАДОВИЩА ГРОМАДИ

Директор комунального підприємства «Господар» Денис Кожухар організував проведення робіт з розчищення від чагарників кладовищ, що знаходяться на території Затишанської громади.

09:46 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь