A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ЦИФРОВА ОСВІТА ВІДКРИВАЄ НОВІ МОЖЛИВОСТІ

ЦИФРОВА ОСВІТА ВІДКРИВАЄ НОВІ МОЖЛИВОСТІ

Останнім часом дедалі більше адміністративних послуг можна отримати онлайн – не виходячи з дому, з допомогою смартфона чи персонального комп’ютера. Проте одним із засобів роботи з цифровими сервісами є використання цифрового підпису, що необхідний для створення електронного документа та ідентифікації його автора.

09:47 06.04.2021

ВПОРЯДКОВУЮТЬСЯ КЛАДОВИЩА ГРОМАДИ

ВПОРЯДКОВУЮТЬСЯ КЛАДОВИЩА ГРОМАДИ

Директор комунального підприємства «Господар» Денис Кожухар організував проведення робіт з розчищення від чагарників кладовищ, що знаходяться на території Затишанської громади.

09:46 05.04.2021

ОБГОВОРИЛИ ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ ТА СТВОРИЛИ МОЛОДІЖНУ РАДУ

ОБГОВОРИЛИ ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ ТА СТВОРИЛИ МОЛОДІЖНУ РАДУ

Під час засідання сесії Затишанської селищної ради, яке відбулося 31 березня під головуванням Геннадія Миколайовича Топольницького, депутати затвердили Програму відшкодування різниці в тарифах Затишанському КП «Господар» на послуги з водопостачання на 2021 рік.

13:53 02.04.2021

МАЙЖЕ ПІВСОТНІ ПИТАНЬ

МАЙЖЕ ПІВСОТНІ ПИТАНЬ

Депутати Затишанської селищної ради під час шостої сесії восьмого скликання розглянули 47 питань порядку денного. Засідання відбулося вчора в приміщенні Будинку культури і тривало майже три години. Через різні причини в сесії змогли взяти участь лише 16 депутатів із 22, проте це не стало на заваді розгляду і прийняттю відповідних проектів рішень.

10:35 01.04.2021

АВАРІЯ НА ВОДОГОНІ: ЧАСТИНА ЗАТИШАН БЕЗ ВОДИ

АВАРІЯ НА ВОДОГОНІ: ЧАСТИНА ЗАТИШАН БЕЗ ВОДИ

З учорашнього дня деякі жителі вулиці Привокзальної в селищі Затишшя залишилися без централізованого водопостачання. Причиною стала аварія, що трапилася біля залізничної колії.

15:39 30.03.2021

СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ

СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ

Весна поступово входить у свої права, а значить – у спортсменів буде більше можливості займатися на свіжому повітрі. Для плідних тренувань у секціях дитячо-юнацької спортивної школи Управлінням з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради закуплено нове спорядження. Комплекти форм для волейболу, футболу, вільної боротьби і важкої атлетики створюватимуть особливий настрій для гравців.

13:42 29.03.2021

ІНДЕКСАЦІЯ ПЕНСІЙ У ПРИКЛАДАХ ТА ДЕТАЛЯХ

ІНДЕКСАЦІЯ ПЕНСІЙ У ПРИКЛАДАХ ТА ДЕТАЛЯХ

22 лютого 2021 року Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову  №127 «Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році», яка передбачає проведення індексації пенсій з 1 березня. Чимало пенсіонерів уже отримали збільшені виплати, але дехто так і не дочекався підвищення. «Кур’єр» розбирає цю гарячу тему в  деталях. 

15:35 26.03.2021

ДЛЯ КОГО ПРАЦЮЄМО?

ДЛЯ КОГО ПРАЦЮЄМО?

Декілька місяців тому працівники комунального підприємства «Господар» встановили в селищі Затишшя нові таблички з назвами вулиць та номерами будинків. Сучасні покажчики замовила і профінансувала Затишанська селищна рада. І що ми бачимо сьогодні? Хтось зламав декілька табличок по вулиці Центральній – очевидно, що якісь дорослі чи малі варвари йшли тротуаром від Будинку культури і підряд трощили новенькі аншлаги, які закріплені на воротах приватних садиб…

14:23 25.03.2021

НАГОДА ПОСПІЛКУВАТИСЯ З ГОЛОВОЮ ГРОМАДИ

НАГОДА ПОСПІЛКУВАТИСЯ З ГОЛОВОЮ ГРОМАДИ

Щомісяця голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький проводить особистий прийом громадян в старостинських округах. Такі зустрічі дають непоганий результат, адже люди мають можливість звернутися до голови громади зі своїми проблемами і при цьому їм не потрібно нікуди їхати. Для селищного голови прийом теж приносить чимало користі, бо про всі тривоги жителів громади може дізнатися, як кажуть, «з перших вуст».

10:58 25.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь