A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ЗБІЛЬШЕНО ШТРАФИ ЗА ПОРУШЕННЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ У 30-50 РАЗІВ

ЗБІЛЬШЕНО ШТРАФИ ЗА ПОРУШЕННЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ У 30-50 РАЗІВ

  Верховна Рада прийняла закон «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства в сфері захисту природних екосистем від пожеж», який передбачає підвищення штрафів за порушення вимог пожежної безпеки у 30-50 разів.

09:47 11.05.2021

МИ ПАМ’ЯТАЄМО…

МИ ПАМ’ЯТАЄМО…

Наближається День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це найголовніша дата з усіх дат, яку маємо пам’ятати завжди і вшановувати кожного, хто боровся за Перемогу.

18:47 07.05.2021

ДАВАЙТЕ ВІДМОВИМОСЯ ВІД ШТУЧНИХ КВІТІВ!

ДАВАЙТЕ ВІДМОВИМОСЯ ВІД ШТУЧНИХ КВІТІВ!

Зовсім скоро розпочнуться поминальні дні і перед багатьма людьми постане вибір: які квіти нести на кладовище – живі чи штучні; подбати про здоров’я живих чи зробити все «за звичкою».

16:24 27.04.2021

ВКЛОНІМОСЬ ТИМ, ХТО РЯТУВАВ СВІТ

ВКЛОНІМОСЬ ТИМ, ХТО РЯТУВАВ СВІТ

Сьогодні Україна і світ відзначають 35-ті роковини з дня смертоносної аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Пам'ятаючи про темні сторінки історії, ми ніколи не повинні забувати героїзму пожежних, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, представників усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди записаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам'яті українського народу.

15:11 26.04.2021

ЧЕПУРИТЬСЯ СЕЛО ТОРОСОВЕ

ЧЕПУРИТЬСЯ СЕЛО ТОРОСОВЕ

За затвердженим графіком голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький кожної четвертої п’ятниці місяця здійснює особистий прийом громадян в селі Торосове. Сьогоднішній день не став виключенням – вже зранку він був на території старостинського округу і був готовий вислухати побажання та пропозиції людей.

16:33 23.04.2021

МЕДИКИ ОРГАНІЗУВАЛИ "ЧИСТУ П’ЯТНИЦЮ"

МЕДИКИ ОРГАНІЗУВАЛИ "ЧИСТУ П’ЯТНИЦЮ"

Колектив Центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради на чолі з головним лікарем Тетяною Володимирівною Лисаковою сьогодні дружно вийшов на прибирання своєї території.

14:10 23.04.2021

ПЕНСІЇ ТА ДОПОМОГИ ВИПЛАЧУВАТИМУТЬСЯ ПО-НОВОМУ

ПЕНСІЇ ТА ДОПОМОГИ ВИПЛАЧУВАТИМУТЬСЯ ПО-НОВОМУ

Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України».

10:14 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь