A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ГРОШІ – НА ПІДТРИМКУ ЗАХИСНИКІВ

ГРОШІ – НА ПІДТРИМКУ ЗАХИСНИКІВ

30 вересня жителі Затишанської громади взяли активну участь у благодійному ярмарку, що був організований за ініціативи селищного голови Геннадія Топольницького та виконавчого комітету. Всім разом нам вдалося зібрати 70 тисяч 290 гривень, частина з яких вже передана на потреби військовослужбовців-затишан.

14:46 11.10.2022

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ РОДИН ВОЇНІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ РОДИН ВОЇНІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими розробив пам'ятку «Дорожня карта дії родин у випадках, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (у тому числі ТрО), правоохороннних органів, пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув».

10:20 11.10.2022

"ВИХОДЬ НА СВІТЛО"

"ВИХОДЬ НА СВІТЛО"

Дізнайся про трудові й соціальні гарантії для вагітних жінок та працівників з дітьми

13:24 05.10.2022

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

На черговому засіданні виконавчого комітету під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького було розглянуто 15 питань порядку денного.

15:04 03.10.2022

НА ОДЕЩИНІ ЗАРЕЄСТРОВАНО ДРУГИЙ ВИПАДОК ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ

НА ОДЕЩИНІ ЗАРЕЄСТРОВАНО ДРУГИЙ ВИПАДОК ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ

Мешканка села Перехрестове Роздільнянського району назбирала в своєму садочку печериці. Перед вживанням відварила та підсмажила їх. Ознаки отруєння проявилися через п’ять годин. З’явилися нудота та діарея. Хвору госпіталізовано у стані середньої важкості.

09:24 03.10.2022

ПОНАД 70 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ – НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

ПОНАД 70 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ – НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

За ініціативи голови Затишанської громади Геннадія Миколайовича Топольницького та виконкому селищної ради сьогодні відбувся благодійний ярмарок під назвою «Разом до Перемоги».

13:38 30.09.2022

«СОЛОДОЩІ ПРОДАВАЙ – ЗСУ ДОПОМАГАЙ!»

«СОЛОДОЩІ ПРОДАВАЙ – ЗСУ ДОПОМАГАЙ!»

Під такою назвою у школах Затишанської громади відбулися осінні ярмарки. Учні та їх батьки доклали чимало зусиль, щоб реалізувати свої найсмачніші домашні вироби. Торти, тістечка, рогалики, печиво, фрукти, ягоди, солодкі напої, а також патріотичні обереги приваблювали увагу покупців. Тим паче, що цінники на товар були просто символічними.

14:24 29.09.2022

НОВІ КОТЛИ ДЛЯ ШКІЛ ГРОМАДИ

НОВІ КОТЛИ ДЛЯ ШКІЛ ГРОМАДИ

Затишанська селищна рада придбала два нових котли для Торосівської гімназії та Перехрестівської школи. Дані моделі агрегатів можуть якісно працювати на будь-яких видах палива – вугіллі, дровах, різних пелетах та навіть смітті. Саме тому такі котли ще називають утилізаторами.

13:35 29.09.2022

ОНОВИЛИ БАЗУ ДАНИХ ПРО ДІТЕЙ

ОНОВИЛИ БАЗУ ДАНИХ ПРО ДІТЕЙ

Працівники управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради провели спільну нараду з директорами та соціальними педагогами освітніх закладів громади, фахівцями соціальної роботи, працівниками служби у справах дітей та керівником відділу з питань соціальної та сімейної політики.

13:20 22.09.2022

РОЗПОЧАЛАСЯ РЕКОНСТРУКЦІЯ ТИРУ

РОЗПОЧАЛАСЯ РЕКОНСТРУКЦІЯ ТИРУ

На території Затишанської школи розпочалися роботи щодо реконструкції старого недіючого тиру, який на період воєнного стану буде використовуватись як тимчасове укриття.

14:53 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь