A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

СОЛОДКІ ГОСТИНЦІ ДЛЯ ДІТОК

СОЛОДКІ ГОСТИНЦІ ДЛЯ ДІТОК

Сьогодні, з нагоди Дня захисту дітей, всі вихованці дитсадків та учні 1-11 класів навчальних закладів Затишанської громади отримали солодкі гостинці.

14:33 01.06.2022

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Згідно зі спільним наказом ОСУВ «Олександрія» та Одеської військової адміністрації №7 «Про деякі питання врегулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Одеській області» ЗАБОРОНЕНО продаж:

14:26 30.05.2022

ОТОЧЕНА ТЕПЛОТОЮ І ЛЮБОВ’Ю

ОТОЧЕНА ТЕПЛОТОЮ І ЛЮБОВ’Ю

Жителька селища Затишшя Олена Никифорівна Чернецька відзначила свій 90-річний ювілей. Традиційно таких поважних іменинників вітають селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Ольга Павлівна Пустомельник.

09:25 25.05.2022

ПРОСТІЙ ТА ПРИЗУПИНЕННЯ ДІЇ ТРУДОВОГО ДОГОВОРУ: У ЧОМУ РІЗНИЦЯ

ПРОСТІЙ ТА ПРИЗУПИНЕННЯ ДІЇ ТРУДОВОГО ДОГОВОРУ: У ЧОМУ РІЗНИЦЯ

В умовах воєнного стану відбуваються швидкі зміни законодавчих норм. Не обійшлося і без змін у трудовому законодавстві. Розповідаємо, що таке простій та чим він відрізняється від призупинення дії трудового договору.

10:20 24.05.2022

БОЖОЇ ВАМ МИЛОСТІ ТА МИРНОГО НЕБА

БОЖОЇ ВАМ МИЛОСТІ ТА МИРНОГО НЕБА

Сьогодні свій 90-річний ювілей відзначає жителька селища Затишшя Ольга Іванівна Фурсова. З цією поважною датою її привітали Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Ольга Павлівна Пустомельник. Бабуся була дуже рада гостям, тішилася подарунками і навзаєм бажала всім доброго здоров’я.

14:52 23.05.2022

УІНП акцентує на ключових сенсах, важливих для розуміння і пам’ятання Другої світової війни

УІНП акцентує на ключових сенсах, важливих для розуміння і пам’ятання Другої світової війни

Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва. Крім цього, Російська Федерація системно знецінює, перекручує та маніпулює моральним спадком учасників Другої світової війни та перемоги над нацизмом, і ці дії набувають особливого розмаху до 9 травня.

13:30 05.05.2022

СВЯТКУЙМО ВЕЛИКДЕНЬ БЕЗПЕЧНО

СВЯТКУЙМО ВЕЛИКДЕНЬ БЕЗПЕЧНО

Наближається одне з найбільших релігійних свят — Великдень. За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах.

09:43 21.04.2022

НЕ ОБМЕЖУЮТЬСЯ ШКІЛЬНОЮ ТЕРИТОРІЄЮ

НЕ ОБМЕЖУЮТЬСЯ ШКІЛЬНОЮ ТЕРИТОРІЄЮ

Колектив Затишанського закладу загальної середньої освіти докладає чимало зусиль для того, щоб території навчального закладу були чистими і доглянутими у будь-яку пору року. Та особлива увага надається впорядкуванню у весняний період, коли оживає природа і все навкруги починає радувати різнобарв’ям цвітіння.

14:07 20.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь