A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

«ЦЕЙ ДЕНЬ МИ НАБЛИЖАЛИ, ЯК МОГЛИ»

«ЦЕЙ ДЕНЬ МИ НАБЛИЖАЛИ, ЯК МОГЛИ»

Ось так з ноткою гумору висловив своє захоплення капітальним ремонтом Перехрестівської амбулаторії її завідувач Володимир Петрович Возіян. Адже, працюючи в цьому медичному закладі не один десяток літ, таких комфортних умов не мали ні медпрацівники, ні пацієнти. За весь час існування амбулаторії було зроблено тільки декілька поточних ремонтів для підтримки чистоти і порядку.

13:45 17.12.2021

ПРИЙМАЮЧИ ПРАВИЛЬНІ І ЗАКОННІ РІШЕННЯ

ПРИЙМАЮЧИ ПРАВИЛЬНІ І ЗАКОННІ РІШЕННЯ

15 грудня під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося засідання чергової, тринадцятої, сесії Затишанської селищної ради, де було розглянуто 45 питань порядку денного.

21:55 15.12.2021

СТВОРИЛИ УМОВИ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

СТВОРИЛИ УМОВИ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Завершено капітальний ремонт класної кімнати, що знаходиться в адміністративному приміщенні по вулиці Елеваторній, 1 у селищі Затишшя. Тут також вже розташовані три класи для початкової школи та ресурсна кімната.

14:35 09.12.2021

СВЯТО, ЩО ОБ’ЄДНУЄ ОДНОДУМЦІВ

СВЯТО, ЩО ОБ’ЄДНУЄ ОДНОДУМЦІВ

Вчора представники місцевого самоврядування Затишанської селищної ради відзначили професійне свято. Цей день був наповнений позитивними емоціями та радістю зустрічі людей, які працюють в одній команді задля процвітання і розвитку нашої громади.

13:40 08.12.2021

ПЕРЕВІРЯЛИ ЗАКЛАДИ ТОРГІВЛІ

ПЕРЕВІРЯЛИ ЗАКЛАДИ ТОРГІВЛІ

Сьогодні відбувся черговий рейд об’єктами торгівлі селища Затишшя щодо дотримання карантинних вимог. В ньому взяли участь представники Держпродспоживслужби, Національної поліції та працівники Затишанської селищної ради.

14:30 03.12.2021

НЕПОМІТНА, АЛЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВА РОБОТА

НЕПОМІТНА, АЛЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВА РОБОТА

19 листопада в Україні відзначається День працівників гідрометеорологічної служби. Це професійне свято людей, завдяки яким ми дізнаємося про очікувані явища природи та маємо можливість планувати якісь життєві події з огляду на прогнози синоптиків.

08:37 19.11.2021

З ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ПЕРЕД ВИБОРЦЯМИ

З ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ПЕРЕД ВИБОРЦЯМИ

Засідання позачергової сесії Затишанської селищної ради відбулося сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Топольницького. Депутати проявили неабияку активність, практично у повному складі зібравшись на розгляд порядку денного – із 21 депутата у сесії взяли участь 19.

15:35 12.11.2021

ФОРМУЄТЬСЯ НОВА ГРЕБЛЯ

ФОРМУЄТЬСЯ НОВА ГРЕБЛЯ

Наближаються до завершення роботи щодо формування котловану майбутнього ставка в селищі Затишшя – майже вивезено 26 тонн намулу.

09:40 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь