A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

УВАГА!

УВАГА!

Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо Ви чи Ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних організацій «л/днр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо Вас звертатись через можливості мессенджерів «WhatsApp», «Viber», «Telegram» та «Signal»:

11:24 14.04.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ НУЖДЕННИХ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ НУЖДЕННИХ

Сьогодні до Затишанської громади надійшла допомога від Одеського координаційного гуманітарного штабу – одяг, продукти харчування та памперси.

14:12 08.04.2022

ВСЕ ЖИТТЯ – У ВАЖКІЙ ПРАЦІ

ВСЕ ЖИТТЯ – У ВАЖКІЙ ПРАЦІ

Сьогодні свій 90-річний ювілей відзначає жителька села Перехрестове Ольга Калениківна Яциняк. Із самого ранку з подарунками та сердечними словами привітань до неї завітали Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький, староста Василь Грекуляк і начальник відділу соціальної та сімейної політики Ольга Пустомельник.

12:14 01.04.2022

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

Вчора депутати Затишанської селищної ради зібралися на позачергове пленарне засідання. Як зауважив на початку Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький, всі питання порядку денного стосувалися заходів, що необхідно виконати в умовах воєнного часу.

10:00 09.03.2022

ГОЛОВА ГРОМАДИ ЗВІТУВАВ ПРО СВОЮ РОБОТУ

ГОЛОВА ГРОМАДИ ЗВІТУВАВ ПРО СВОЮ РОБОТУ

Сьогодні Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький представив звіт про роботу в минулому році жителям селища Затишшя. На зібрання, що відбулося в Будинку культури, були запрошені депутати селищної ради, представники трудових колективів та всі, хто хотів дізнатися про зміни, що відбулися в громаді торік.

17:15 18.02.2022

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Перша у цьому році сесія Затишанської селищної ради відбулася вчора, 15 лютого. На порядку денному стояло 42 питання, з них 25 – земельних.

12:34 16.02.2022

ДАТА, ЩО НЕ ЗАБУВАЄТЬСЯ

ДАТА, ЩО НЕ ЗАБУВАЄТЬСЯ

Завтра у нашій державі відзначається День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15:58 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь