A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Затишанської селищної ради

Дата: від до Скинути

ОКРЕСЛЕНО СПІЛЬНІ ЗАВДАННЯ НА ПЕРСПЕКТИВУ

ОКРЕСЛЕНО СПІЛЬНІ ЗАВДАННЯ НА ПЕРСПЕКТИВУ

Сьогодні у Затишанській громаді з робочим візитом побував голова Роздільнянської райдержадміністрації Сергій Миколайович Приходько. У кабінеті селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулася невелика нарада за участю заступника голови громади В’ячеслава Анатолійовича Думитрашка, начальника управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Альони Камалівни Мирзакірової, начальника оргвідділу Валентини Григорівни Клапатюк та головного лікаря центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяни Володимирівни Лисакової.

16:08 11.11.2021

ПЕРЕЙМАЮЧИСЬ ДОЛЕЮ ДІТЕЙ

ПЕРЕЙМАЮЧИСЬ ДОЛЕЮ ДІТЕЙ

Щойно під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Топольницького завершилося засідання комісії з питань захисту прав дітей.

14:45 10.11.2021

ПРИВІТАЛИ КУЛЬТПРАЦІВНИКІВ

ПРИВІТАЛИ КУЛЬТПРАЦІВНИКІВ

Вчора працівники культури відзначали професійне свято. З цієї нагоди Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Альона Камалівна Мирзакірова привітали колективи Затишанського, Торосівського та Перехрестівського Будинків культури.

13:59 10.11.2021

7 листопада – День працівників соціальної сфери

7 листопада – День працівників соціальної сфери

Жителям Затишанської громади соціальні послуги надають тринадцять працівників. Це представники відділу з питань соціальної та сімейної політики у складі керівника Ольги Павлівни Пустомельник і спеціаліста першої категорії Олени Анатоліївни Літвінової, фахівців соціальної роботи – Тетяни Іванівни Свиріпи і Альони Миколаївни Полійчук, а також соціальних робітників, які обслуговують одиноких непрацездатних громадян на дому – Ніна Дмитрівна Бедер, Тетяна Іванівна Федоренко, Тетяна Миколаївна Гергієва, Олена Миколаївна Галкіна, Валентина Анатоліївна Пустомельник, Ірина Григорівна Шевель (смт. Затишшя), Валентина Петрівна Ханенко (с. Торосове), Оксана Вікторівна Вегерчук та Оксана Всеволодівна Шкурка (с. Перехрестове).

10:34 05.11.2021

РЕЙД ОБ’ЄКТАМИ ТОРГІВЛІ

РЕЙД ОБ’ЄКТАМИ ТОРГІВЛІ

Представники Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів спільно з працівниками Затишанської селищної ради провели рейд об’єктами торгівлі щодо дотримання вимог карантину щодо COVID-19.

11:09 29.10.2021

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС СИМПТОМИ COVID-19?

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС СИМПТОМИ COVID-19?

Залишайтесь вдома. Подзвоніть своєму лікареві. Опишіть своєму лікарю симптоми, історію подорожей. Окремо потрібно розповісти, чи були ви в контакті з людьми, які потенційно можуть бути інфіковані (наприклад, такими, що повернулися з країн з місцевим розповсюдженням вірусу). Виконуйте інструкції свого лікаря. При невідкладних станах – температура вище 38, яка не збивається, та утруднене дихання – набирайте 103. Пам’ятайте, більшість респіраторних захворювань мають схожі симптоми.

09:41 26.10.2021

ПОВАЖНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

ПОВАЖНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Сьогодні свій 90-річний ювілей святкує житель селища Затишшя, великий життєлюб і трудівник Іван Олександрович Білокамінський.

12:00 25.10.2021

РЕМОНТ ДОРОГИ ВИКОНУЄТЬСЯ ШВИДКО ТА ЯКІСНО

РЕМОНТ ДОРОГИ ВИКОНУЄТЬСЯ ШВИДКО ТА ЯКІСНО

У селі Торосове повним ходом тривають роботи щодо ремонту проїжджої частини вулиці Центральної на Трудовку. Протяжність дороги становить понад 1 кілометр 100 метрів.

08:43 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь